Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alma Hk.

26 Haz

Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden Ders Alma Hk.

Düzce Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi 13. Madde gereğince Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimiz Bölüm Başkanlığımıza başvuru yapıp eşdeğerlik onayı alması gerekmektedir.

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı tarafından eşdeğerlik onayı alınmadan yaz öğretiminde ders alınıp başarılı olunsa bile bu notlar geçerli olmayacaktır.

Yaz Okulunda Diğer Üniversitelerden ders almak için başvuru yapan öğrencilerimizin eşdeğerlik onayı/reddi  bölüm web sitemizden duyurulacaktır.

Diğer Üniversitelerden Yaz Okulunda ders almak isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki formu doldurup, ilgili ders içeriklerini ekleyerek muhammedalankus@duzce.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu Başka Üniversiteden Ders Alma Onay Formu