Teknofest 2021 Başvuruları Hakkında

03 Şub

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST-2021, 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST aynı zamanda Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları kapsamında büyük önem taşımaktadır. TEKNOFEST yarışmalarında firmaları tanıma, projelerini anlatma, projelerini hayata geçirme fırsatları ile malzeme desteği, eğitim kampı ve staj imkanları da sunulmaktadır.

2020 yılı TEKNOFEST yarışmalarında Üniversitemizden bir çok takımız başarılı yarışlar gerçekleştirmiştir. Özellikle Çevre ve Enerji Teknolojileri Kategorisinde DÜ-Çevre Takımımız 1. olma başarısını göstermiştir.

TEKNOFEST 2021'de yarışmalarına katılmayı hak kazanan takımlarımız talep etmeleri halinde bütçe olanakları dikkate alınarak malzeme, ekipman, ulaşım vb. destekler Rektörlük İdari Birimleri tarafından verilecektir.

Lisans ve lisansüstü düzeyinde yarışma kategorileri ekte yer almakta olup araştırmacılarımız, öğrenci topluluklarımız ve öğrencilerimiz başvurularını https://www.teknofest.org üzerinden 28 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirebileceklerdir. Yarışma kategorileri  için aşağıda belirtilen linke tıklayınız.

/Dosya/GetFile/2850a1e1-a29f-4d8e-8d58-4efb48f3d69d