Yaz Okulu Hakkında

17 Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yaz okulu kayıtları 15-18 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Yaz okulu 5 hafta sürecek olup, uzaktan eğitim yöntemleriyle çevrimiçi yürütülecektir. (Yaz okulunda ders alan öğrenciler, yaz okulu başlangıç ve bitiş tarihleri arasında yaz stajı yapamayacaktır.)

Bölümümüzde açılacak dersler ve başka bölümlerden alınabilecek dersler ile ilgili tablo için tıklayınız.

Önemli Bilgiler:

1- Düzce Üniversitesi öğrencileri, öğrenci bilgi sistemi kullanıcı adı ve şifreleri ile ders seçme ekranından giriş yaparak ders seçimlerini yapacaklardır. (Diğer bölümlerden alınacak dersler için, tablodaki dersler dışında ders seçimi yapılmayacaktır.)

2- Ders seçimini yapan öğrenciler, ders seçimine göre hesaplanan yaz okulu ücretini öğrenci numarası ile Halkbank Şubelerinden veya bankamatiklerinden (ATM) ödeyebilecektir. Ders ücretleri tablosu için tıklayınız.

3- Yaz okulundaki derslerin tamamı çevrim içi yapılacaktır. Devam koşulu aranacaktır.

4- Öğrencilerin, yaz okulunda alacağı derslerden başarılı olabilmeleri için % 70 derse katılım zorunludur. Derse katılımlar sistem üzerinden izlenecektir. Bu duruma dikkat edilerek ders seçimi yapılması gerekmektedir.

5- Yaz okulunda dersler senkron olarak yürütüleceğinden öğrenciler aynı tarihlerde staj yapamaz.

6- Bir öğrenci yaz okulunda en fazla 22 saatlik ders alabilir.

Yaz okulu uygulama esasları için tıklayınız.