Ders Seçimi Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

02 Eki

Ders Seçimi Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

1) İki ders ilk defa alınıyor ve çakışıyorsa, bu dersler aynı anda alınamaz. Birinin silinmesi gerekir.

2) İki dersten biri ilk defa alınıyor, diğeri ise DVZ ile kalınan bir ders ise, bu dersler aynı anda alınamaz. Birinin silinmesi gerekir.

3) İki ders daha önce alınmış ve ikisinden de DVZ ile kalınmış ise, bu dersler aynı anda alınamaz. Birinin silinmesi gerekir.

4) İki dersten biri ilk defa alınıyor, diğeri ise devamsızlık haricinde FF gibi bir notla kalınmış ise, bu iki ders aynı anda alınabilir.

5) İki ders daha önce alınmış ve ikisinden de FF gibi bir notla kalınmış ise, bu iki ders aynı anda alınabilir.

6) Bir ders geçtiğiniz halde hala sistemde sizi almaya zorluyor ise transkriptinizde önceden kalmış olduğunuz not bilgisi de duruyor demektir. Danışmanınız ile görüşerek acilen ders sildirme formu ile FF olan notunuzu sildiriniz.

7) Bitirme çalışması almak isteyen her öğrenci, duyurularda bulunan listedeki danışman atamalarına göre seçim yapmak zorundadaır.

8) Zorunlu alınması gereken derslerin çakışması, kontenjanlarının dolu olması veya OBS görünmemesi gibi durumlarda mail yoluyla muhammedalankus@duzce.edu.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir.