2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde İş Yeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

19 Ağu

• İnşaat Mühendisliği
    Bölümü
  • Tüm Duyurular

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde İş Yeri Eğitimi Yapacak Öğrencilerin 18.09.2020 tarihine kadar gerekli olan evraklarını hazırlayarak Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliği'ne ulaştırması gerekmektedir.

Staj Evrakları gönderilmeden aşağıdaki hususların öğrenci tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir.

• 3 Nüsha (fotoğraflı) (Hepsi Gönderilecektir!)
  • Tüm kişisel bilgiler eksiksiz doldurulmuş ( Adı-soyadı, T.C. Kimlik Numarası, IBAN vb.)
  • İş yerine ait imza, mühür, kaşe eksiksiz,
  • Tüm staj Evrakları telli kapaklı dosya içerisinde ve öğrenci tarafından imzalanmış şekilde,

olmalıdır.

İş yeri eğitimine gidecek öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için konu hakkında hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.

Not1: Kurumsal firmaların tercih edilmesi, iş hayatınıza dair atacağınız adımlarda faydalı olacaktır.

Not2: Yapım aşamasının sonuna kadar tüm imalatları görebileceğiniz  projeye sahip bir iş yeri seçimi yapılmalıdır.

İş Yeri Eğitimi ile ilgili sorular ve paylaşımlar için:

Google Classroom Sınıf kodu: cc4nw6a

Tüm sorularınızı Google Classroom’dan bize iletebilirsiniz.