2023-2024 Güz Yarıyılı Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Ders Programı

26 Eyl

2023-2024 Güz Yarıyılı Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Ders Programı için tıklayınız.

Notlar:

Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğrencileri:

• INT309 Beton Teknolojisi Laboratuarı dersi yerine, Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde açılmış olan INS433 Beton Teknolojisi Laboratuvarı dersi, ,
  • INT211 Beton Teknolojisi dersi yerine , Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde açılmış olan INS355 Beton Teknolojisi dersi intibak edilmiştir.
  • Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencileri 5. yarıyıl teknik seçmeli dersi olarak INS355 Beton Teknolojisi dersini ve 7. yarıyıl teknik seçmeli dersi olarak INS433 Beton Teknolojisi Laboratuvarı dersini almamalıdırlar.