Mezuniyet İşlemleri ve Ders İntibakları Hakkında

04 Tem

Mezuniyet durumuna gelen öğrencilerin aşağıda belirtilen iki belge ile birlikte bölüm sekreteri Yılmaz Özer ile görüşmeleri gerekmektedir.  (İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreteri: Yılmaz Özer, M6 Blok, 3. Kat)

1- Öğrenci tarafından doldurulmuş imzalanmış ve danışman öğretim üyesine imzalatılmış mezuniyet dilekçesi (https://cdn.duzce.edu.tr/File/GetFile/d97dc508-4a5e-488d-9562-f7e9b7a235ee)

2- Öğrenci işlerinden temin edilen e-imzalı transkript (E-İmzalı transkript "teknoloji@duzce.edu.tr" e-posta adresinden öğrenci numarası bildirilerek temin edilmektedir.)

Transkriptte başarısız dersin bulunmaması gerekmektedir. Fazladan alınan ve başarısız olunan ders mevcutsa öğrencinin bu dersi öğrenci işleri ile görüşerek transkriptinden sildirmesi gerekmektedir.

ÖĞRENCİLERİN DERS İNTİBAKLARI, MEZUNİYET EVRAKLARINI TESLİM ETTİKTEN SONRA OTOMATİK OLARAK BAŞLATILACAKTIR. ÖĞRENCİLERİN İNTİBAKLARLA İLGİLİ BİR FORM DOLDURMASINA VEYA BİR İŞLEM YAPMASINA GEREK YOKTUR.