YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

26 May

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Yaz stajı tarihleri Dekanlığımız tarafından net olarak belirlenmiş ve 6 döneme ayrılmıştır. Staj yapabileceğiniz dönemlere ait tarihler aşağıdadır.

Staj başvuruları Staj Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvurular http://basvuru.sbs.duzce.edu.tr/Account/Login web adresinden online yapılacaktır.

Sistemin kullanılmasıyla ilgili yönlendirme dokümanı için tıklayınız.

Sistem kullanım şeması için tıklayınız.

Başvurusunu yapan öğrenciler oluşturulan formun çıktısını alarak staj yapacağı firmaya imzalattıktan sonra taranmış belgelerini yine Staj Bilgi Sistemi (SBS)'ye giriş yaparak yüklemelidir. Belge yüklenmeden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Staj başvurunuzun sonucunu yine Staj Bilgi Sistemi (SBS) üzerinden lütfen kontrol ediniz.

ÖNEMLİ NOT 1: Staj Bilgi Sistemi (SBS) her staj dönemi için staja başlama tarihinden 10 gün önce otomatik olarak kapanacak ve ilgili dönem için daha fazla başvuru almayacaktır. Mağduriyet yaşamamanız için bu hususa lütfen dikkat ediniz. Misal, staj başlama tarihi 13.06.2022 olan 1.Dönem staj yapmak için son başvuru tarihi 03.06.2022 ; staj başlama tarihi 18.07.2022 olan 3.Dönem staj yapmak için son başvuru tarihi 08.07.2022 olmaktadır.

ÖNEMLİ NOT 2: YAZ OKULUNA GİDECEK ÖĞRENCİLER YAZ OKULU TARİHLERİNE DENK GELEN DÖNEMLERDE STAJ YAPAMAZLAR. BU ŞEKİLDE STAJ BAŞVURUSU YAPANLARIN STAJLARI REDDEDİLECEKTİR.