20 Temmuz-26 Ağustos Tarihlerinde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine!

22 Haz

• İnşaat Mühendisliği
    Bölümü
  • Tüm Duyurular

20 Temmuz-26 Ağustos tarihlerinde staj yapacak öğrencilerimiz evraklarını eksiksiz bir şekilde 05 Temmuz 2020 tarihine kadar Teknoloji Fakültesi Dekanlığı İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne ulaştırılması gerekmektedir.

Staj Evrakları gönderilmeden aşağıdaki hususların öğrenci tarafından kontrol edilmesi gerekmektedir.

• 3 Nüsha (fotoğraflı) (Hepsi Gönderilecektir!)
  • Tüm kişisel bilgiler eksiksiz doldurulmuş ( Adı-soyadı, T.C. Kimlik Numarası, IBAN vb.)
  • İş yerine ait imza, mühür, kaşe eksiksiz,
  • Tüm staj Evrakları telli kapaklı dosya içerisinde (Dosya örneği için tıklayınız),

Olmalıdır.

Eksik gönderilen ve belirtilen süreler haricinde gönderilen evraklar SGK tarafından cezai işlem uygulanmaması için işleme alınmayacaktır.

Yaz stajı yapacak öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için konu hakkında hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.

NOT1: Yaz Okulu yapacak öğrenciler aynı dönemde staj yapamayacaktır.

NOT2: Yaz Stajı ile ilgili sorular ve paylaşımlar için:

Google Classroom Sınıf kodu: cc4nw6a

Tüm sorularınızı Google Classroom’dan bize iletebilirsiniz.