DERS PROGRAMLARI ve ÖNEMLİ DUYURU

Normal Öğretim Ders Programı

İkinci Öğretim Ders Programı

TÜM SINIFLARIN DERS SEÇİMİNDE DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

İKİ GRUBA AYRILAN DERSLERDE ÖĞRENCİ NUMARASININ SONU TEK OLANLARIN DERSLERİNİ 1. GRUPTAN ; NUMARASININ SONU ÇİFT OLANLARIN 2. GRUPTAN SEÇMELERİ ZORUNLUDUR.

Ders ekle-bırak formları danışmanlar tarafından hassas bir şekilde incelenecektir. Lütfen gün boşaltma veya arkadaşlarınızla aynı grupta olabilmek için ders kayıt dilekçesi vermemeye özen gösteriniz.

Derslerin kontenjanları gruplara eşit olarak dağıtılmıştır. Kontenjan artırımıyla ilgili bir talepte bulunulmaması rica olunur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2. sınıfların bir adet Sosyal Seçimlik ders seçmesi zorunludur. Sosyal Seçimlik ders olarak Bölüm içinden Seçmeli bir ders veya Üniversite Geneli Seçmeli grubundan bir ders seçilebilir.

4. sınıflar Betonarme Yapı Tasarımı dersini zorunlu olarak alacaktır.

Bunun yanında;

1. Yapı İşletmesi Projesi,

2. Su Getirme ve Atıksu Uzaklaştırma Tasarımı,

3. Ulaştırma Projesi

Derslerinden birini seçmek zorundadır.